Vuxen sex genomskinliga trosor

vuxen sex genomskinliga trosor

Efter det så kom de inget mer förrän. Min fråga är kan slidan bli stor om man inte är gravid eller om man inte ska födda? Vad menas med det behöver hjälp? Mensbloggen 23 september 2015 07:18 Vissa blöder mer! När jag var ung var den mer normal. Anonym 22 september 2014 21:47 Hej! Och hur funkar den.

Sen så bara för att du har mycket mens nu så betyder inte det att den alltid kommer vara riklig. Mensbloggen 22:07 Har du haft oskyddat sex? Kram En trött tjej 18:28 Jag har det ungefär så varannan gång men det är ändå jobbigt, tack för hjälpen 3 11år 11:48 När får jag min mens jag är 11 år och min mamma fick sin när hon var 12 min mormor när hon. Men hur gammal var du när du fick p-piller och den andra tabletten? Kanske skriver när du inte håller på med bloggen, men aja.

Och då frågade jag en person som sa att det var mens. Jag undrar om man måste ha binda när man har mens? Har alldrig blött mycket förr har inte ens behövt byta binda på skolan. Så jag säger bara det, sök hjälp så snart som möjligt om det blöder för mycket! Man kan ha klumpar i mensen, det är ofta tecken på att man har rikligare mens.

Hur länge brukar det hålla på? Vad beror detta på? Mensbloggen 15:42 Låter som mensen, den kan vara väldigt skum i början Anonym 16:27 Men den kan väl inte vara nåt annat? Och jag har pratat med min mamma om den rikliga mensen men hon säger bara att hon också hadde det så när hon va liten och att det inte finns nått som hjälper, fast jag sa att det fanns nån receptfri sak som lugna ner. Mensbloggen 20:46 Alla blöder ju olika mycket och det kan även ändras i olika perioder. Varför kan det vara. Snälla jag behöver hjälp nu! Http Ingen Mensbloggen 05:44 Hej tjejen, tycker du ska ta ett snack med din mamma och faktiskt öppna upp och berätta vad som snurrar i ditt huvud. HUR SKA JAG GÖrelgen? Det behöver inte vara något som är "fel" då det mesta är helt normalt.

.

Cyklo-f är receptfritt på Apoteket men kan bli ganska dyrt i längden, jag fick p-piller vilket hjälper! Så jag tycker du ska ta mod till dig och kontakta din ungdomsmottagning för det finns hjälp att få! Men jag vet inte riktigt. Kram :-) anonym 21:35 hej jag har haft min mens i två dagar och jag har inte haft några som helst mensvärkar är det normalt? Har den inte riktigt kommit då?

Skulle jag kunna använda tampong då (har aldrig gjort det)? Så ge det lite tid skulle jag säga! Däremot är det ett dyrt alternativ i längden och den påverkar inte längden på mensen endast MÄngden. Finns det nått man kan göra för att börja blöda mindre och få en 'kortare' mens? För att han flyttade i sidan av mina ben, rumpa http Hemsida Mensbloggen Onsdag 8 aug 21:42 Inget hade hänt, mer än du antagligen bara känt obehag Kan man! Köp egna tamponger, inget konstigt med det! Vad ska jag göra!? Varje gång jag lägger dit papper kommer det nytt Mensbloggen 13:40 Så ska det vara när man har mens Fixa bindor :-) 18:06 Hej jag har inte fått min mens än men jag vill veta så mycket som möjligt så jag är förberedd. Mensbloggen 2 november 2015 18:37 Tycker du ska skaffa bindor då det är mycket säkrare (större och tjockare) än trosskydd! Men denna gång (två veckor efter) så var det inte alls lika mycket och är rädd att det blir så mycket igen?!

Jag är ganska orolig över det. Det blöder inte igenom men jag är alltid rädd för att det ska göra det och känner hela tiden med handen Där. Det blöder jättemycket och tycker det är jobbigt. Är detta farligt är ganska orolig ska jag prata med mamma? Idag är det fortfarande klumpar och en rosa tampong räcker inte ens en timma, måste ha binda också. Test för ett bra resultat. Tror att jag har järnbrist för jag har sämre kondition än jag hade innan och känner mig ofta lite trött.

Svenska porrbrudar free sex v

Jag kolla i speglen och då såg jag att det var en "sträng" för slidan. Http Hemsida Mensbloggen Söndag 18 feb 14:40 Mensen kanske är nära Brunna Måndag 19 feb 17:08 Hej du sa att mensen är nära men har också mellanblödnignar hur kan mensen komma. Men när jag skulle ta ut den så gick det inte. Men oftast känns det mer än vad hitta äldre kvinnor erotikbutik det egentligen är, så inget du behöver oroa dig över! Och sen så när jag väl har mens gråter jag bars för att jag hatar att ha den där himla mensen förmån mens styr mitt liv å gör att jag nt kan bada, vågar inte sova över, håller mig vaken på natten för att jag. ) Sara 13 september 2014 13:44 Hej! Kram :-) Anonym 23:02 Hur lite blod kan det komma och hur mycket blod kan det komma som mest, pär vecka?

Sex tjejer köpa sexiga underkläder

Stockholms escorter sex kontakt stockholm

Man känner sig väldigt trött hela tiden. TRor du jag har riklig mens? Snälla hjälp Mensbloggen 15 september 2014 18:39 Jag antar att ni ska vara i skogen imorgon då? Http Hemsida Mensbloggen Torsdag 26 april 14:10 Nej det påverkar inte mensen Ibland Lördag 28 april 23:40 Hej jag undrar varför kommer mensen iblad eller när den vill för vissa? Du vuxen sex genomskinliga trosor är inte den enda :-) Elina 27 september 2015 08:38 Hej! Så i 4 dagar nu har jag behövt ha jättemycket papper i trosan. Att den är brunare innebär att man inte blöder så mycket, för blodet är inte färskt. Senaste fem månaderna behöver jag byta binda hela tiden känns det som, jag använder både tampong och binda dom värsta dagarna, jag använder tranexamsyra orifarm varannan mens, jag har mens 6-8 dagar och sen två veckors mellanrum, men min mamma vill inte att jag använder.